Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Nu står sommaren i full blom!

Svalbo café

Sommar 2019

Det är sommar!!! Caféet är igång - men bara på lördagar och söndagar - vi har ju lite annat att göra också.....försöka hinna med keramiken, klippa gräset och klappa katten. Men mellan kl 12 och 17 lördagar och söndagar finns vi på caféet, med gott hembakat bröd och läckra mackor. Musikkvällarna har varit välbesökta i sommar - mycket bra musik har det varit sedan vi drog igång i mitten av maj - och mer blir det - se under fliken "evenemang"! Och snart är det dags att börja planera för vår årliga kulturrunda i Nora, Ljusstråk - googla på Ljusstråk så hittar ni programmet. Mycket kommer som vanligt att hända hos oss den helgen, 7 -8 september. Tiden går svindlande fort, snart är vi där!

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper på beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan, dock inte de dagar caféet är öppet - då hinner vi inte.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 350:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.