Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Våren har plötsligt övergått till sommar

Svalbo café

Vår 2017

Caféet har nu öppnat för säsongen. Lördagar, söndagar och helgdagar har vi öppet mellan kl 12 och 17 (med reservation för ändringar - midsommarafton stänger vi nog lite tidigare t.ex).

Sommarens musikkvällar har också rivstartat. Ungefär varannan söndagskväll ordnar vi med nånting trevligt. Se under fliken evenemang.

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper på beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll med hemlagad soppa, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 170:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 350:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. Under sommaren har vi inte möjlighet att ta emot "lyktfrupper" på helgerna eftersom vi måste vara på caféet då....

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.