Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Nytt år, nytt decenium. Nu planerar vi för 2020!

2020 är här!

Nu är det vinter, vi har firat nyår och gått in i ett nytt decenium. Caféet är stängt för säsongen. Utom för bokningar förståss. 2019 var ett bra år.  Musikkvällarna har varit välbesökta i sommar - mycket bra musik har det varit sedan vi drog igång i mitten av maj - och nån konsert blev det även i höstas. Två författarkvällar hann vi med innan vi avslutade samarbetet med Nora Kulturförvaltning efter mer än trettio år. Luciatåget med KAN-kören var lika fint som vanligt. Nu börjar vi med planeringen för 2020. Mycket är på gång, kolla under fliken evenemang och håll koll på vår facebooksida!

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper efter beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 400:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.