Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Nu är det vår!

Svalbo café

Vår 2019

Våren närmar sig! Porslinshyacinterna blommar och det är dags att städa, både ute och inne. Caféet är fortfarande stängt men planeringen för våren óch sommaren är igång. I mitten av maj öppnar vi för säsongen, exakt datum återkommer vi till. Blir våren fin och varm kanske vi snmygöppnar lite tidigare - det återstår att se..... För att se vad vi har på gång, kolla under fliken "evenemang" - det kommer att bli en intensiv vår och sommar. Hoppas vi ses!

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper på beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 350:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.