Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Den märkliga sommaren 2020.....

2020, farsotens år.

Sommaren har anlänt till Jerle Stad. Caféet har öppnat trots farsoten som sprider sig över världen. Lördagar, söndagar och helgdagar har vi öppet. Vi tvättar händerna, desinficerar borden och håller avstånd.  2019 var ett bra år. Musikkvällarna var välbesökta med mycket bra musik. 2020 började också bra, vi hann genomföra två författarkvällar i egen regi under våren och planeringen för en fantastisk musiksommar var klar innan landet stängde ner i början av mars. Vårens alla evenemang blev inställda eller uppskjutna på obestämd tid. Vi hoppas fortfarande kunna genomföra några av sommarens konserter utomhus. Så håll koll på vår facebooksida!

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper efter beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 400:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.