Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Nu har det blivit sommar!

Svalbo café

Sommar 2018

Sommaren har anlänt, trädgårdsmöblerna är framplockade och nymålande. Och caféet har nu öppnat för säsongen.

Vi har öppet lördagar, söndagar och helgdagar (men på midsommarafton tar vi ledigt- det finns så mycket annat att göra den dagen) mellan klockan 12 och 17. Naturligtvis gärna tar vi emot grupper efter förhandsbokning även på andra tider.

Musikprogrammet är spikat, se under fliken evenemang. I mitten av maj drog vi igång och nu kör vi till mitten av augusti.Välkoma!

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper på beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 350:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.