Svalbo keramik & café

Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Nu är det höst på riktigt!

Höst 2019

Sommaren är över och caféet är stängt för säsongen. Utom för bokningar förståss. Och kanske blir det nån "specialhelg" då vi har extraöppet - det visar sig. Musikkvällarna har varit välbesökta i sommar - mycket bra musik har det varit sedan vi drog igång i mitten av maj - och nån konsert blir det även i höst och vinter - kanske fler? Kolla under fliken evenemang och håll koll på vår facebooksida! Nu drar vi även igång med höstens författarkvällar - info om dem hittar ni också under fliken evenemang och på vår facebooksida.

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper efter beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 400:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.