Välkommen till Svalbo Café, keramiker Moa Rudebert och Jerle Stad

Vintern har kommit.....

Svalbo café

Vinter 2018 - 2019

Vintern har kommit. Snö, vackert och minusgrader. Adventsljusstakar och stjärnor är tända och snart dags att ta in julgranen. Caféet är stängt för säsongen men planeringen för sommaren är igång. Vårt traditionsenliga Luciafirande var välbesökt och väldigt fint - vi hoppas verklligen att KAN-kören kommer tillbaks nästa år igen. Nu är det vinterns författarkvällar som gäller, se under fliken för evenemang. Två författarbesök blir det i vinter, sen är det nästan vår........

För övrigt har Svalbo Keramik öppet efter överenskommelse och naturligtvis tar vi emot grupper på beställning, både för fika, soppa och ”prova på” i verkstan.

För fika och soppa vill vi att ni är minst 10 personer (eller är beredda på att spendera minst 500:-). Kaffe med bulle kostar 50:-/person när vi öppnar speciellt, sen kan vi fixa mackor, tårta och annat kaffebröd också. Soppkväll (eller dag) med två hemlagade soppor, bröd, goda ostar, kaffe och tårta kostar 200:-/person.

Vill ni prova på att göra egna ljuslyktor i keramikverkstan ska ni vara minst 5 personer. (5 - 10 är lagom, fler kan eventuellt gå att klämma in). 350:-/person kostar det, ni får två ljuslyktor (brända och glaserade, att hämtas senare) Kaffe och bulle ingår. 

Vill ni ha fortlöpande information om vår verksamhet, kontakta oss gärna så ser vi till att ni får mailutskick.