Svalbo keramik & café

Evenemang

Välkommen

 

VAD HÄNDER UNDER VINTERN  2018 - 2019

Vintern är här. Höstens författarkvällar är över.  Caféet är stängt för säsongen. Men. ett par söndagar i december har ni möjlighet att fika hos oss, se nedan. Och, vi finns på facebook också, där kan ni enkelt få reda på vad som händer! 

Söndag 2 december. Kompisen Mia serverar adventsfika på caféet mellan kl 12 och 16. Möjlighet att köpa med hembakat bröd och kanske lite annat.....Det blir tyvärr ingen minijulmarknad i år - tiden har inte räckt till. Kanske hinner vi med bättre nästa år?

Söndag 9 december.  Vårt traditionella Luciafirande.  Adventsfika serveras från kl 15, KAN-körens Luciatåg kommer klocan 16. 100:- kostar det (barn halva priset). MEN, för att vi ska klara av det hela behöver vi förhändsbokning! Ring och boka plats! 058792130. 

Sedan är ett par författarkvällar inbokade till vårvintern med det återkommer vi till......

För övrigt har Svalbo keramik öppet efter överenskommelse eller när vi är hemma. Ring gärna för säkerhets skull innan ni kommer! Och naturligtvis tar vi emot bokningar för grupper även under höst och vinter.....

Är ni intresserade av kontinuerlig information om våra evenemang? Kontakta oss gärna så lägger vi in er på vår utskickslista!