Svalbo keramik & café

Evenemang

Välkommen

 

VAD HÄNDER UNDER 2020?

Sommaren är här och vi har beslutat oss för att vi ska öppna caféet - trots allt! Lördagar, söndagar och helgdagar har vi öppet mellan kl 12 och 17 fram till mitten av augusti - om inget oförutsett händer. Caféet är luftigt och det är lätt att hålla avstånd både inne och ute.

Förra årets evenemang och musikkvällar var lyckade, författarkvällarna och Luciafirandet var välbesökta och uppskattade men i år har tyvärr hela vårens och försommarens program ställts in.... till hösten hoppas vi kunna driva våra författarkvällar vidare i egen regi tillsammans med Jerle Stadsförening. Vi har börjat planera för höstens författarbesök.......men i nuläget vet vi inte om de kommer att kunna genomföras.

Men, nu tar vi ett djupt andetag och bestämmer oss för att köra musikkvällar även i sommar. Ett något omändrat program, utomhus och med begränsat antal i publiken!

Söndag 5 juli, Musikkväll. Tullamore Brothers. Vi är glada över att även i år kunna bjuda er på en kväll med underbar traditionell irländsk musik.......entré 200:-, fika med macka och kaka ingår.......

Söndag 26 juli, Musikkväll. Jonas Amcoff bjuder på en kväll med Cornelis musik, OBS datum! En ny bekantskap, har fått varma rekommendationer från fler håll! Spännande!!! 200.-, Fika med macka och kaka ingår.

Söndag 2 augusti, Musikkväll - "En Csardas till kaffet". Wienercafé med Mona Rosell och Wojtek Rutskovski. Violin, sång och piano! Som en kväll i det berömda Grinzing utanför Wien. Jag har lovat att försöka baka Sachertårta! Tårta och ett par snittar ingår.

Söndag 16 augusti, kl 19.00. Musikkväll. Bagari Hayes Project. Äntligen dags igen!!! Entré 200:-, fika med macka och kaka ingår. 

I år är det viktigare än någonsin att boka plats till musikkvällarna eftersom det är begränsning på hur många personer som får samlas!                  Tel 058792130 eller 0705663560

Helgen 5 - 6 september. Ljusstråk. Kulturslingan firar 20 år - det blir extra festligt och vi planerar för att den blir av ungefär som vanligt.... 

Någon gång under Ljusstråkshelgen:                                                                                                                                                                         Musikkväll . Kapell Malén, folkmusik från Bergslagen, vi återkommer om dag och tid.

Sedan hoppas vi att det blir möjligt att genomföra vårt uppskattade årliga Luciafirande med KAN-kören! Vi återkommer om det.

För övrigt har Svalbo keramik öppet efter överenskommelse eller när vi är hemma. Ring gärna för säkerhets skull innan ni kommer! Och naturligtvis tar vi emot bokningar för grupper även under höst och vinter.... .

Är ni intresserade av kontinuerlig information om våra evenemang? Kontakta oss gärna så lägger vi in er på vår utskickslista!