Svalbo keramik & café

Evenemang

Välkommen

 

VAD HÄNDER UNDER 2019?

Sommaren är här och caféet är öppet. Lördagar och söndagar hela sommaren har vi öppet mellan kl 12 och 17. Naturligtvis tar vi emot grupper även andra tider, men då måste ni boka

Planeringen av sommarens evenemang är klar!  Musikkvällar blir det, ungefär varannan söndagkväll! 180.- kostar biljetterna (barn halva priset), fika med macka .och kaka ingår. Men vi behöver förhandsbokning för att klara av det! Och en hel del annat händer också.......:

Söndag 19 maj. Musikkväll.  kl 19.00. Malin Puls Trio - favoriter i repris!!! Missa inte dem!

Lördag 25 maj är det återigen dags för Jerle Stadsfest!!! en ny tradition Jerle Stadsförening startade förra året. I år blir det bildvisning i kvarnen, förhoppningsvis bakluckeloppis (anmäl gärna intresse redan nu om du vill vara med och sälja), hantverksdemonstrationer och rakubränning, stadsvandring, musik m.m. m.m. Och naturligtvis servering av soppa, något mer matigt och fika - med Jerlebakelsen (som bara serveras en gång om året!)

Söndag 26 maj, Morsdagsfika på caféet (med jordgubbstårta).

Söndag 16 juni, kl 19.00. Musikkväll. Underbara Kersti Essewall Smårs med vänner!

Söndag 23 juni, 00 kl 19. Musik i midsommarkväll med Dan Andersson och De Tröstlösa Bröderna. Det börjar nästan bli tradition med en kväll med Dan Andersson hos oss på sommaren. I år är det De Tröstlösa Bröderna som bjuder på personliga tolkningar med känsla och stort hjärta.

Söndag 7 juli, kl 19.00. Musikkväll, som traditionen bjuder.... Tullamore Brothers, irländsk musik när den är som bäst.

Söndag 21 juli. Musikkväll kl 19.00. Vincent Jedselius bjuder på Bergslagsblues!

Söndag 4 augusti, kl 19.00. Musikkväll, Bokbandet från Löa med Astrid Eriksson. Har vi längtat efter i flera år!

Söndag 18 augusti, kl 19.00. Musikkväll. Folkrockbandet DSH5 avslutar sommaren med både röj och eftertanke.Tyvärr - bandet har ställt in! Vi räknar kallt med nånting annat den kvällen - vi har lagt ut våra krokar......

Söndag 1 september, kl 19.00. Musikkväll med Richard Lindgren och Olle Unenge - vi skulle inte ha musik den här dagen - men hur kunde vi stå emot när vi fick frågan??? Det var länge sen de var här nu......

Helgen 7 - 8 september. Ljusstråk, kulturrunda i Nora kommun. Massor händer i Svalbo den helgen!

Söndag 20 oktober, kl 19.00. Musikkväll. Fluru! Favoriter som är ute på liten turné och bad att få komma. Och hur kan vi tacka nej! Ni som har hört den tidigare förstår precis vad vi menar....... Nästan två år sedan de var här senast och deras popularitet bara växer. Norrländskt vemod blandat med amerikansk folkmusik. Suveränt!

Sedan blir det ett par författarkvällar i höst!!! Bengt Ohlsson och Karin Smirnoff har lovat att komma hit - vi återkommer om datum.

För övrigt har Svalbo keramik öppet efter överenskommelse eller när vi är hemma. Ring gärna för säkerhets skull innan ni kommer! Och naturligtvis tar vi emot bokningar för grupper även under höst och vinter.... .

Är ni intresserade av kontinuerlig information om våra evenemang? Kontakta oss gärna så lägger vi in er på vår utskickslista!