Svalbo keramik & café

Evenemang

Välkommen

 

VAD HÄNDER UNDER 2019?

Caféet är stängt för säsongen och det är bara en författarkväll kvar i vinter:

Söndag 17 februari kl 19.00 kommer Jerker Virdborg. Författare till bl.a romanen Svart Krabba, lovprisad och översatt till många andra språk. Aktuell med romanen "Sommar. syster" och för filmmanus han skriver tillsammans med Daniel Sjölin.    

Författarkvällarna är ett samarbete mellan oss, Kulturförvaltningarna i Lindesberg och Nora, Studiefrämjandet i Bergslagen och översättare Ulla Roseen. 200:- kostar biljetterna, fika ingår. Endast förhandsbokning. Boka plats via www.studieframjandet.se  ..... eller ring 058792130 för mer info.

Men planeringen för sommaren på gång!  Caféet kommer att vara öppet lördagar, söndagar och helgdagar mellan kl 12 och 17. Musikkvällar blir det, varannan söndagkväll! 180.- kostar biljetterna (barn halva priset), fika med macka .och kaka ingår. Men vi behöver förhandsbokning för att klara av det! Och en hel del annat händer också.......

Söndag 19 maj. Musikkväll.  kl 19.00. Malin Puls Trio - favoriter i repris!!! Missa inte dem!

Lördag 25 maj är det återigen dags för Jerle Stadsfest!!! en ny tradition Jerle Stadsförening startade förra året. I år blir det bildvisning i kvarnen, bakluckeloppis (anmäl gärna intresse redan nu om du vill vara med och sälja), hantverksdemonstrationer och rakubränning, stadsvandring, musik m.m. m.m. Och naturligtvis servering av soppa, förhoppningsvis nåt mer matigt och fika - med Jerlebakelsen (som bara serveras en gång om året!)

Söndag 26 maj, Morsdagsfika på caféet (med jordgubbstårta).

Söndag 2 juni Musikkväll. inte klart än

Söndag 16 juni, kl 19.00. Musikkväll. Underbara Kersti Essewall Smårs med vänner!

Söndag 23 juni, midsommar, vi hoppas på musik men vet inte än.....

Söndag 7 juli, kl 19.00. Musikkväll, som traditionen bjuder.... Tullamore Brothers, irländsk musik när den är som bäst.

Söndag 21 juli. Musikkväll, inte klart än

Söndag 4 augusti, kl 19.00. Musikkväll, Bokbandet från Löa med Astrid Eriksson. Har vi längtat efter i flera år!

Söndag 18 augusti, kl 19.00. Musikkväll. Rockbandet DSH5 avslutar sommaren med riktigt häftigt tryck.

För övrigt har Svalbo keramik öppet efter överenskommelse eller när vi är hemma. Ring gärna för säkerhets skull innan ni kommer! Och naturligtvis tar vi emot bokningar för grupper även under höst och vinter.... .

Är ni intresserade av kontinuerlig information om våra evenemang? Kontakta oss gärna så lägger vi in er på vår utskickslista!