Svalbo keramik & café

Evenemang

Välkommen

 

VAD HÄNDER UNDER VINTERN  2018 - 2019

Vintern är här. caféet är stängt för säsongen men det är dags för vårvinterns författarkvällar, se nedan. Och, vi finns på facebook också, där kan ni enkelt få reda på vad som händer! 

Söndag 27 januari, kl 19.00. Ingela Lind. Kulturskribent,, känd från SvT och DN. Aktuell med essäsamlingen "Övermod, Utsvävningar och lätta stycken". Och känd för sin bok om Bloomsburygruppen "Leka med modernismen".

Söndag 17 februari kl 19.00.  Jerker Virdborg. Författare till bl.a romanen Svart Krabba, lovprisad och översatt till många andra språk. Aktuell med romanen "Sommar. syster" och för filmmanus han skriver tillsammans med Daniel Sjölin.    

Författarkvällarna är ett samarbete mellan oss, Kulturförvaltningarna i Lindesberg och Nora, Studiefrämjandet i Bergslagen och översättare Ulla Roseen. 200:- kostar biljetterna, fika ingår. Endast förhandsbokning. Boka plats via www.studieframjandet.se  ..... eller ring 058792130 för mer info.

Sedan är planeringen för sommarens konserter på gång....... Tullamore Brothers, Malin Puls m.fl har redan tackat ja!

För övrigt har Svalbo keramik öppet efter överenskommelse eller när vi är hemma. Ring gärna för säkerhets skull innan ni kommer! Och naturligtvis tar vi emot bokningar för grupper även under höst och vinter.... .

Är ni intresserade av kontinuerlig information om våra evenemang? Kontakta oss gärna så lägger vi in er på vår utskickslista!