Svalbo keramik & café

Evenemang

 

VAD HÄNDER UNDER VINTERN 2017

Gråväder och rusk... men en del evenemang ordnar vi ändå..... Nu är det är 30 år sedan vi drog igång våra uppskattade författarkvällar och det firar vi med en fantastisk säsong! Hösten var lysande och nu fortsätter vi jubileumsåret. Begränsat antal platser, ring och boka! Tel 058792130. Även en musikkväll har vi planerat redan under vårvintern.

Söndag 21 januari, kl 19. "I starinljusens sken". Gunnela Björk. Aktuell med rosad bok om Kata Dahlström.

Söndag 28 januari. Musik på caféet med FLURU. Amerikanskt, irländskt och norrländsk vemod i skön förening! De är LYSANDE! entré 180:-, kaffe och macka ingår.

Söndag 11 februari, kl 19. "I sterinljusens sken". Karin Wahlberg, Uppskattad både för sina deckare, hiistoriska romaner och berättelserna om 50-talets sjukhusmiljöer....

Söndag 4 mars, "I stearinljusens sken". Carl Johan Vallgren.....författare, rocksångare och musiker, just nu extra aktuell med Mikael Persbrandts bok "Så som jag minns det"

Författarkvällarna kostar 200:-, fika med hembakat bröd ingår. Samarrangemang med Nora och Lindesbergs kulturförvaltningar och Studiefrämjandet. Biljettsläpp för 2018 års författarkvällar söndag 14 januari kl 9.00. Ring och boka plats, 058792130.

Musikkvällarna kostar 180:- om inget annat anges. Fika och macka ingår då. Inget speciellt datum för biljettsläpp - ring och boka när som helst.

För övrigt har Svalbo keramik öppet efter överenskommelse eller när vi är hemma. Ring gärna för säkerhets skull innan ni kommer! Och naturligtvis tar vi emot bokningar för grupper även under höst och vinter.....

Är ni intresserade av kontinuerlig information om våra evenemang? Kontakta oss gärna så lägger vi in er på vår utskickslista!